fbpx

Rengøringsaftale

Hos The Cleaning Company ved Århus laver vi gerne en rengøringsaftale, der inkluderer levering og påfyldning af varer til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder forskellige servicekontrakter, og vi skræddersyr omfanget af jeres rengøringsaftale, så den passer til jer og jeres forretning.

 

Kontakt os

Der mangler aldrig noget ved en rengøringsaftale hos os

The Cleaning Company garanterer, at du aldrig løber tør for toiletpapir, når du har en rengøringsaftale hos os. Vi er bevidste om, at tingene skal fungere i en virksomhed for både medarbejdere og eventuelle besøgende kunder samt samarbejdspartnere.

Vi har månedlig fakturering og fri opfyldning, og så sikrer vi, at der aldrig mangler sæbe, toiletpapir og så videre. Leveringsaftalen koster ikke noget. Vi tager os også gerne af rengøringen, således papirkurve og skraldespande bliver tømt, og at der er rent og pænt.​

Vi har tilbudspriser på produkterne, og derfor behøver det ikke at være dyrt med en fast rengøringsaftale, og vi tilbyder rengøring i forskelligt omfang. Vi kan varetage al rengøring en til fem gange om ugen, men vi kan også nøjes med bestemte områder såsom toiletter og gulve.

Kontakt os gerne for at få en konkurrencedygtig pris

​Du er velkommen til at få meget mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en leverings- og rengøringsaftale. Der er garanti for kontakt, og vi vender altid retur inden for en time.

​Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 2341 8202, eller du kan sende en e-mail på joh@thecleaningcompany.dk for at høre nærmere.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

Adresse:

The Cleaning Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Cvr: 34075549