fbpx

Erhvervsrengøring i Aarhus

Hos The Cleaning Company tilbyder vi udførelse af alt inden for erhvervsrengøring, herunder totalløsninger, så du på din arbejdsplads ikke selv behøver at bekymre dig om rengøringen. Vi er beliggende i Aarhus og har derfor mulighed for at rykke ud til kunder i et stort område. Vi er et alsidigt rengøringsfirma med mange kompetencer, og vi tilbyder en komplet palette af ydelser inden for erhvervsrengøring.

 

Kontakt os

Brug din tid på DIT arbejde

Slip bekymringerne om støvsugning, vinduespudsning og meget andet og lad os svinge støvkluden. Vælger du The Cleaning Company til at skulle stå for udførsel af din erhvervsrengøring, slipper du for selv at skulle tænke på det, og du kan roligt fokusere på dit eget arbejde.

For at nå frem til den bedste løsning, ønsker vi at have en tæt kontakt med vores kunder. I rådgivningsprocessen gennemgår vi vores kunders ønsker og behov om både ydelser, hyppighed og rengøringsmidler og får sammen snakket os frem til den rette rengøringsaftale Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på en individuelt tilpasset rengøringsaftale, der passer til din virksomhed.

Erfarent rengøringsfirma

Hos The Cleaning Company har vi masser af erfaring med rengøring. Derfor ved vi godt, hvad vores kunder efterspørger, og vi ved, hvad der skal til for, at vi gang på gang kan levere flotte resultater. Med The Cleaning Company som din samarbejdspartner vil du opleve, hvordan erhvervsrengøring på en fleksibel rengøringsaftale har sine mange fordele. Vores kerneopgave er kontormiljøer, hvor en grundig rengøring er nødvendig for at skabe et godt og sundt indeklima.

Vi sætter en ære i at levere flotte resultater og i at have tilfredse kunder, og derfor vælger vi også at ansætte og oplære vores rengøringspersonale ud fra samme kvalitetsfokus. Vores medarbejdere lægger fundamentet for vores ydelser, og vi garanterer for en altid høj kvalitet.

Erhvervsrengøring hos The Cleaning Company

Tæpperens

Vi har stor specialisterfaring med rensning af kontorets tæpper.

Aftørring af flader

Vi kommer hele vejen rundt – og aftørrer alle overflader.

Rengøring af kontormiljøer

Vores kerneområde er rengøring af kontorer i Østjylland.

Vinduespolering

Vi er eksperter i polering på kontorets vinduer og glasvægge.

Gulvbehandling

Vi har know-how og udstyr til at give dit gulv den optimale behandling.

Toiletrengøring

Rene toiletter er et fokusområde for det fleste virksomheder – det klarer vi.

Adresse:

The Cleaning Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Cvr: 34075549