fbpx

Totalrengøring i aarhus

Hos The Cleaning Company er vi specialister i totalrengøring for virksomheder. Hos The Cleaning Company får du professionel erhvervsrengøring på en fleksibel rengøringsaftale. Vores virksomhed er beliggende i Aarhus C, og kontorrengøring er vores kerneopgave.

 

Kontakt os

Få mere tid til DIT arbejde

Vælger du os til at skulle stå for udførsel af din erhvervsrengøring, vil du opleve et bedre og sundere arbejdsmiljø i din virksomhed. Slip bekymringerne om støvsugning, vinduespudsning og meget andet og lad os svinge støvkluden. Hos The Cleaning Company tilbyder vi ingen pakkeløsninger, da hver ny kunde vil være forskellige fra den sidste. Gennem en rådgivningsproces med vores kunder finder vi i fællesskab frem til, hvad den rette rengøringsaftale skal indeholde for at møde vores kunders behov og ønsker.

 

I et samspil med vores erfaring og vores kunders behov angående ydelser, hyppighed samt eventuelle ønsker om brug af rengøringsmidler aftales den skræddersyede rengøringsløsning. Hvilke rengøringsmidler, vi bruger, vil afhænge af, hvilke overflader, de skal bruges på, og for at få de bedste resultater bruger vi ingen all-in-one produkter. Vi vælger altid miljø- og allergimærkede rengøringsmidler over andre, hvor det er muligt.

 

Vores medarbejdere er din garant for kvalitetsservice

For at kunne yde en kvalitetsservice til vores kunder, er det essentielt med en grundig oplæring og træning af vores medarbejdere. Vores rengøringsassistenter fungerer som fundamentet for den service, vi yder til vores kunder, og repræsentanter for den kvalitet, vi altid ønsker at udvise. Vi sikrer faste og gode arbejdsrammer for vores medarbejdere samt dygtige og stabile rengøringsassistenter for vores kunder.

Kontakt os med det samme på telefon 23 41 82 02 eller send os en mail til job@thecleaningcompany.dk og få et godt tilbud på en individuelt tilpasset rengøringsaftale.

Adresse:

The Cleaning Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Cvr: 34075549